Slide 1
O nama

ISTORIJA SITOPLASTA

Sitoplast je osnovan davne 1988 kao privatna firma sa malim kapitalom i dva zaposlena radnika. Proizvodnju smo započeli samo sa jednom Sohn flexo mašinom za etiketiranje pakovanja u malom proizvodnom prostoru u selu Ratkovo, u centralnoj Vojvodini, žitnici Srbije.

Pošto smo razumeli ogroman potencijal rastućih industrija u regionu i povećanu potrebu proizvodnog tržišta i prezentacija, Sitoplast se tokom narednih 30 godina posvetio razvoju svoje proizvodnje materijala za pakovanje za svakodnevne potrebe ...

GDE JE NAŠE MESTO DANAS

Sitoplast je danas jedan od lidera u Srbiji u oblasti proizvodnje pakovanja i etiketa za meso, mlečne proizvode, čokoladu, i proizvode farmaceutske i automobilske industrije. Firma zapošljava 50 radnika sa tendencijom rasta svake godine.

Naš prozvodni pogon se povećao tri puta tokom poslednjih 5 godina i dostigao je površinu od 3000m2 gde smo instalirali 22 mašine različitih namena koje su bitne za rešenja prilagođena punom obimu pakovanja za svaku granu industrije.

Iz godine u godinu naše reference se rapidno šire u okviru poslovanja sa industrijskim pakovanjima i dostigle su 300 zadovoljnih klijenata u Srbiji i Evropi. Firmu predstavlja profesionalni tim dizajnera, tehničara, i direktora  prodaje, a mi nastojimo da investiramo u njihovo znanje svake godine.

NAŠ CILJ

Sitoplast je zdrava i rastuća firma sa svojim sopstvenim kapitalom. Svake godine mi postavljamo interne ciljeve firme toliko visoko koliko možemo da postignemo svojim kvalitetom isporučenog materijala, stabilnom proizvodnjom i stalnim ulaganjem koje nam omogućava da pratimo savremene trendove u industriji ambalaže.

U godinama koje slede naši osnovni ciljevi su:
- povećanje kapaciteta novim ulaganjima u naše proizvodne pogone
- razvoj novih izvoznih tržišta kao što je Rusija, severna Amerika i Bliski istok
- proširenje našeg proizvodnog opsega najsavremenijim tehnologijama.
Mi cenimo svakog klijenta, a održavanje dobrih poslovnih odnosa je ključni izvor neprekidnog uspeha.

SR